söndag 15 november 2009

När katten…

DSC01113

…är borta.

-Mamma pratar i telefonen å då passar jag på att tömma hennes handväska…här finns massor av spännande saker.

2 kommentarer:

  1. Men visst är det väl märkligt... att alla barn verkar ha något slags nu-är-det-fritt-fram-tänk så fort man blir upptagen i telefon?!
    Å detsamma gäller hundar, kan jag be att få tala om... åteminstone vår lilla Pontus P! Så fort vi är ute, och jag pratar i mobilen, då ser man det där nu-är-det-fritt-fram-tänket. Precis som om han vet att nu har matte minsann inte alls lika bra koll... eller kan säga till särskilt mycket om man tar och springer lite som man vill! Irriterande, kan jag lova!

    Varmaste kramen...

    SvaraRadera
  2. Elisabeth,Jaa så är det, att det även gäller hundar berättade en väninna om. Hon hade läst att hundtränare eller vad det nu heter ofta får hjälpa hundägare som inte förstår varför hunden inte lyder...det handlar ofta om att de passar på att prata i mobilen medan de är ute och rastar hunden. Hunden märker tydligt att husse/matte har uppmärksamheten på annat håll. Så det enda rådet var -prata inte i mobilen när du rastar hundern, håll fokus på det du gör om du vill att hunden ska lyda.

    Detta kom ur en diskussion där vi båda hade tänkt på att vi sett flera föräldrar talar i mobilen medan dom var ute och gick med sina babysar...Babysar behöver sina föräldrars ögon och prat även ute. Prata i mobilen när babyn sover......

    SvaraRadera