fredag 22 januari 2010

Efter en liten vecka..

..på etthundra procent så känns det riktigt bra!

….på dagtid.

Efter jobbet har jag tagit det väääldigt lugnt. Ströläst tidningar, mest rubriker för att det är stora bokstäver och känns lättsmält.

Strötittat på trevliga bloggar, men inte kommenterat så mycket för jag har varit för trött. Jag har zappat på TV´n med tanken att   –jag borde göra något annat istället, något som gör mig pigg…men nästa tanke har varit –jag hinner, men inte just nu.

Mornarna har kommit snabbt! Men när jag väl lyckades vända på dygnet efter den långa och sköna julledigheten så är jag pigg och har vaknat innan klockan har ringt. Kanske för att jag lagt mig så tidigt :).

Arbetsdagarna går finfint! Där känner jag att jag har läget under kontroll. Nemas problemas som man säger. Och det glädjer jag mig åt för det känns trots allt som det absolut viktigaste. För såhär har det varit mest hela tiden när jag gått upp i tid efter sjukskrivningen. Även då jag bara arbetstränade två timmar om dagen. Att det är tiden efter jobbdagens slut som jag behöver lära mig att hantera på bästa sätt. Därför ger jag mig själv tillåtelse att slappa och hänga och bara vara just nu. För jag vet att jag alldeles snart gör allt det där som jag vill göra efter arbetsdagens slut.

Men inte ännu….

Ha en skön helg go vänner!