lördag 19 december 2009

Vännens födelsedag

I morgon fyller fina goa vännen A 40år. Henne har vi firat nu idag. Hennes fantastiska föräldrar har gjort så god mat så vi har himlat med ögonen och tagit mer av fantastisk paté, rökt sik, sikrom, tjälknöl och massor av annat gott!

Vad hon fick? Jo, ett presentkort på Åhléns och en personal shopper tid bokad där. Det gillade hon!

5 kommentarer:

  1. Vilken kul present, verkligen bra!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Emma; Ja, det blev väldigt uppskattat! Hon har bytt jobb, är småbarnsförälder som aldrig har tid att handla bara till sig själv...men nu flera timmar för bara henne. Sen ses vi /hennes vänner/ och dricker ett glas vin å pratarpratar :).
    Kramar
    E

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig present till en småbarnsförälder... för visst känner vi igen det där? Aldrig fanns det tid för att gå och handla kläder till sig själv i lugn och ro! Så det var verkligen fyndigt tänkt... och jag förstår att hon blev glad!

    Varm go julkram till dig...

    SvaraRadera
  4. En riktigt riktigt varm hjärtego julkram till dig idag, min vän... och må du få en riktigt God Jul tillsammans med de dina.

    Varm julekram... och var rädd om dig!

    SvaraRadera
  5. Elisabeth; Ja presenten var på pricken rätt, med nytt jobb och aldrig riktigt tillräckligt med tid så är det härligt med hjälp och råd från en expert.
    Så här i efterhand önskar jag dig också en skön julhelg..den är ju inte riktigt över ännu. Och jag önskar att ni får ett fantastiskt Nytt År med massor av roliga händelser.
    Varma hjärtekramar <3
    Ewa

    SvaraRadera